Totale identity en webshop Vleesch&Co

Hoe we van ‘een mooi idee’ tot een volledig uitgewerkte brand kwamen.

Vleesch & Co verkoopt vlees. Goed vlees. Vlees van dieren die langzaam opgroeien in de natuur. Ze houden natuurgebieden in Nederland in bedwang, en eten dus alleen maar gras, bloemen en kruiden.

Opdracht
Ontwikkel een identiteit die zowel online als offline ijzersterk is
Skills
Strategy, Branding, Concept/Design
Remarkable
Herkenbare print-uitingen en een heldere website met shop, waar het slagerstouw als ‘rode draad’ door alle uitingen loopt.

Eerlijk vlees rechtstreeks uit de natuur

De vraag van Bauke was duidelijk: ontwikkel een naam en visuele identiteit die zowel online als offline ijzersterk is. Voer deze door in de verpakkingen, online uitingen, de webshop, receptkaarten, kraam-aankleding, stationary en bedrijfskleding.

Door geen gebruik te maken van stockfoto’s en niet te vervallen in het standaard ‘krijtbord met koe’ hebben we een onderscheidende stijl kunnen neerzetten. Met sympathieke onderdelen, zoals kaarten met recepten die je bij je bestelling ontvangt en achtergrondinformatie over de verschillende stukken vlees op de website, laten we het merk tot leven komen.

Vleesch, zoals vlees bedoeld is.

De naam die we hebben geïntroduceerd heeft een knipoog naar ‘de slager van vroeger’ en met het slagerstouw, zwart en wit hebben we het kleurenpalet van Vleesch&Co simpel gehouden. We hebben een logo en een ‘stempel’ ontwikkeld, die afzonderlijk ook goed gebruikt kunnen worden.

Jouw online specialist

De website van Vleesch&Co staat vol lekkere recepten, kooktips en achtergrondinformatie. Jouw echte online vlees specialist dus.

De lekkerste recepten voor het mooiste vlees

De lekkerste recepten, speciaal gemaakt voor het lekkerste natuurvlees. Je krijgt ze bij elke online bestelling meegestuurd met het vlees. Kan je direct aan de slag! Met duidelijke instructies is het maken van bijvoorbeeld een traditionele Hachee een fluitje van een cent.

Ook gedrukt een plaatje

De vierkante basis voor de brochure en de receptkaarten zorgt dat ze goed opvallen, en zijn met hun zwarte randje en Vleesch&Co-elementen echt een blikvanger!

Meer weten over dit project?

Hester kan je er alles over vertellen. Bel haar op +31 (0)36 548 2000 of stuur een mailtje.

Stuur een mail

© 2020 most remarkable       reclamebureau-info.nl