Totale ontwikkeling Kensho Premium Fitness

Hoe we mind, body & soul hebben samengebracht in Amsterdam.

Sibel kwam naar Most Remarkable met haar droom: een sportschool waar alles samen komt. Mind, body & soul. Een plek waar je je lichaam in zijn beste vorm ooit kan krijgen. Waar je terecht kunt voor lessen mindfulness. Maar waar vooral gekeken wordt naar wat jou ‘happy’ maakt.

Klant
Kensho Premium Fitness
Opdracht
Ontwikkel een naam + visuele identiteit die 'mind, body en soul' bij elkaar brengen
Skills
Strategy, Branding, Concept/Design
Remarkable
Het is een plek geworden waar Sibel trots op kan zijn, en waar de leden de filosofie ‘happiness is your choice’ hebben omarmd.

Happiness is your choice

Onze hoofduitdaging was de vraag ‘Hoe kunnen we een merk ontwikkelen waar alle drie de pijlers (mind, body en soul) even zwaar wegen?’. Het moest een plek worden waar je niet alleen de sportmethodieken van de toekomst vindt, maar waar je ook gewoon kunt relaxen en werken aan je innerlijke gesteldheid.

Met alleen een naam (Kensho is een term uit het Japanse Zen-boeddhisme. Ken, zien, sho, natuur, wezen, betekent het zien van de eigen ware aard) en een logo waren we er niet. Er was werk aan de winkel: van flyers en nieuwsbrieven tot de gevel en de kleuren op de muur. We bleven ver weg van de ‘actieknallers’ en hebben met een rustig kleurenpalet een ontspannen en authentiek gevoel in de buurt gecreëerd.

Kensho Bakery

Een belangrijk onderdeel van Kensho is de Bakery. Een plek waar je terecht kunt voor een goede kop koffie, een verse smoothie vol vitaminen of een goed belegde sandwich.

De uitingen van de Bakery zijn een op zichzelf staand geheel geworden, maar hebben allemaal nog steeds de kensho-saus die ze zo fijn maakt. Een aanwinst voor de Czaar Peterstraat in Amsterdam!

Meer weten over dit project?

Ivar vertelt je er graag over. Bel op +31 (0)36 548 2000 of stuur een mailtje.

Stuur een mail

© 2020 most remarkable       reclamebureau-info.nl