REBRANDING J’ESTHE SKINCARE BOUTIQUE

Hoe we van een cosmedische kliniek naar een Skincare Boutique gingen.

Sinds 2014 is J’esthé gevestigd aan de Binderij in de Literatuurwijk. Een plek waar alles samen komt; van ontspannende gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure tot darmspoelingen, laboratoriumtesten en permanente make-up. Aan ons de taak om de voormalige Cosmedische Kliniek future-proof te maken.

Opdracht
Rebranding J'esthe
Skills
Branding, Design
Remarkable
Een complete rebranding, van de naam tot alle uitingen

Weg met de Cosmedische Kliniek

De naam ‘cosmedische kliniek’ kwam niet overeen met de jarenlange ervaring, passie voor het vak en team van professionele specialisten bij J’esthé. Het kwam wat kil over en gaf een wat afstandelijk gevoel.

Het verzorgen van je huid is een serieuze zaak. En met de hulp van de experts van J’esthe kan je je huid in zijn beste conditie ooit krijgen. We hebben dan ook, naast een complete restyling van alle uitingen, de naam aangepast naar ‘Skincare Boutique’. Een naam die staat voor aandacht, luxe en kennis.

Boutique branding

Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe uitstraling. We kozen ervoor om het luxe Boutique-gevoel door te voeren in alle uitingen. Door het gebruik van veel wit, grote moderne beelden en het gekozen kleurenpalet krijgen alle uitingen dezelfde uitstraling.

J'esthé Skincare Boutique
J'esthé Skincare Boutique Almere

Het J’esthé mini-magazine

Daarnaast hebben we het J’esthe Skincare Boutique mini-magazine uitgegeven. De lezer wordt uitgenodigd deel te nemen aan een van de Masterclasses of de Skincare Academy. Ook de mannen worden niet overgeslagen; er staat een mooi artikel in over huid- en baardverzorging.

J'esthé Skincare Boutique Almere
J'esthé Skincare Boutique Almere

Een totale rebranding

Alle communicatie is aangepakt. Zo hebben we nieuwe ontwerpen gemaakt voor onder andere de visitekaartjes, uitnodigingen, afsprakenkaarten, posters, tassen en de gevelbekleding.

Online net zo chique

Ook online hebben we flinke stappen gezet. Het hele design is aangepast en doorgevoerd in de nieuwe Skincare Boutique-stijl. We hebben drastisch in het menu geknipt en relevante pagina’s samengevoegd voor een snellere navigatie. Daarnaast is de webshop geoptimaliseerd en zijn er met onze SEO-partner slimme keuzes gemaakt t.b.v de zoekmachine optimalisatie.

J'esthé Skincare Boutique Almere

Meer weten over dit project?

Hester kan je er alles over vertellen. Bel haar op +31 (0)36 548 2000 of stuur een mailtje.

Stuur een mail