GreenGenius

GreenGenius

Bij Green Genius kun je als net afgestudeerde TU’er of HTS’er in drie jaar uitzoeken welke baan bij je past, wat je interessant vindt en wat je goed kunt. 

Op de site vind je relevante nieuwtjes, artikelen en tips, in een aantrekkelijke en onderscheidende vormgeving die uitnodigt tot lezen. Zo ondersteunt GreenGenius je helemaal in het ontdekken, ontwikkelen en ontwerpen van jouw toekomst. 

Vleesch & Co

Vleesch & Co

Vleesch & Co verkoopt vlees. Goed vlees. Vlees van dieren die langzaam opgroeien in de natuur. Ze houden natuurgebieden in Nederland in bedwang, en eten alleen maar gras, bloemen en kruiden.

Samen met Studio Most hebben we een herkenbare stijl ontwikkeld en deze doorgevoerd in de verpakkingen, online uitingen, receptkaarten, kraam-aankleding, stationary en bedrijfskleding. Daarnaast hebben we een overzichtelijke (responsive) website met WooCommerce shop gerealiseerd, waarmee iedereen simpel en snel de producten van Vleesch & Co in huis kan halen! 

Kindercentrum Ikky

Kindercentrum Ikky

Ikky biedt dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar, peuterspeelzaal aan kinderen van 2-4 jaar en voorschoolse-, tussenschoolse- en naschoolse opvang aan kinderen van 4-12 jaar.

Het is niet niks, een kinderopvang voor je kind zoeken. Ouders zijn kieskeurig. Het is dan ook heel belangrijk dat de website snel 'goed' aanvoelt. Door het gebruik van de rustige kleuren, de sympathieke beelden en duidelijke koppen krijg je snel een totaalplaatje van het merk Ikky.  

Go Easy Way

Go Easy Way

Easy Way is de grootste studenten chauffeursdienst in Nederland. Easy Way levert privéchauffeurs en hikers door heel Nederland, en doet dit al sinds 1990. Het is de ideale bijbaan: bouwen aan je netwerk, betaald studeren en rijden in de mooiste directieauto's. 

Op de site GoEasyWay.nl is het solliciteren naar een functie als chauffeur of hiker ontzettend simpel. Door vragen met 'ja' of 'nee' te beantwoorden wordt er een voorselectie gemaakt voor Easy Way, en weet de sollicitant precies wat er van hem of haar verwacht wordt. 

Route Touristique

Route Touristique

Veel mensen kennen de diverse toeristisch recreatieve mogelijkheden van Flevoland niet. Onbekend maakt onbemind, en dat is jammer.

Op RouteTouristique.nl biedt Toerisme Flevoland een alternatieve route door de polder aan, waarmee je al het moois ontdekt dat verborgen blijft wanneer je Flevoland alleen doorkruist via de A6. Met een website in drie talen is al dit moois voor iedereen toegankelijk. Wanneer neem jij de Route Touristique?  

Het kan in Almere

Het kan in Almere

Deze webportal fungeert als een online magazine, met grote beelden en sfeerimpressies van Almere en zijn bewoners. Voor deze website zijn wij op zoek gegaan naar Almeerders die hun stad laten zien. Dat mondde uit in 100 interviews en profielen op de webportal, die allemaal evenveel enthousiasme en trots uitstralen. Hetkaninalmere.nl is de portal die alle informatieve en gemeentelijke websites samenbrengt. Wil de bezoeker meer informatie, dan wordt er doorgerouteerd naar een website die aansluit op het gezochte onderwerp. De webportal is opgedeeld in 8 archetypen: wonen, werken, onderwijs, uitgaan, sport, vrije tijd, winkelen en growing green. Benieuwd naar wat Almeerders vertellen over deze onderwerpen?

Kensho Premium Fitness

Kensho Premium Fitness

most remarkable realiseerde niet alleen de branding, maar ook de website van Kensho Premium Fitness. Doordrongen van dat Kensho gevoel. De website fungeert als een digitaal magazine: beeld en kleur doen het werk. Grote vlakken die de sfeer van Kensho weergeven. Korte, krachtige taal en een no-nonsense tone of voice informeren de bezoeker direct. De website verschaft de bezoeker alle informatie over de workshops, het rooster en de filosofie van Kensho. Houd Kensho goed in de gaten!

Old Stars

Old Stars

Met Walking Football krijgen 60-plussers die niet kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal, weer de kans om een balletje te trappen. Een ideale oplossing voor spelers die ook nog het sociale aspect van het voetbal willen beleven. OldStars is dé club waar deze mensen terecht kunnen! Most remarkable ontwikkelde een website gebruiksvriendelijk voor alle bezoekers. Een plek waar de oudere sportieveling ook zijn hart op kan halen en zich kan aanmelden om weer in beweging te komen. De foto’s van de dames en heren van OldStars op de website vallen ook onder de art direction van most remarkable. Bekijk de website en maak kennis met onze OldStars.

Student in Almere

Student in Almere

Begin 2013 is de campagne Student in Almere succesvol van start gegaan. Een campagne gedragen door studenten, die fungeren als ware ambassadeurs door Almere als studentenstad te presenteren. Zij zijn goed te bereiken via verschillende kanalen, waar ze antwoord geven op allerlei prangende vragen. De website werkt als een overkoepelend platform. Maak kennis met de Almeerse studenten!