Het kan in Almere

Het kan in Almere

Deze webportal fungeert als een online magazine, met grote beelden en sfeerimpressies van Almere en zijn bewoners. Voor deze website zijn wij op zoek gegaan naar Almeerders die hun stad laten zien. Dat mondde uit in 100 interviews en profielen op de webportal, die allemaal evenveel enthousiasme en trots uitstralen. Hetkaninalmere.nl is de portal die alle informatieve en gemeentelijke websites samenbrengt. Wil de bezoeker meer informatie, dan wordt er doorgerouteerd naar een website die aansluit op het gezochte onderwerp. De webportal is opgedeeld in 8 archetypen: wonen, werken, onderwijs, uitgaan, sport, vrije tijd, winkelen en growing green. Benieuwd naar wat Almeerders vertellen over deze onderwerpen?

Kensho Premium Fitness

Kensho Premium Fitness

most remarkable realiseerde niet alleen de branding, maar ook de website van Kensho Premium Fitness. Doordrongen van dat Kensho gevoel. De website fungeert als een digitaal magazine: beeld en kleur doen het werk. Grote vlakken die de sfeer van Kensho weergeven. Korte, krachtige taal en een no-nonsense tone of voice informeren de bezoeker direct. De website verschaft de bezoeker alle informatie over de workshops, het rooster en de filosofie van Kensho. Houd Kensho goed in de gaten!

Old Stars

Old Stars

Met Walking Football krijgen 60-plussers die niet kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal, weer de kans om een balletje te trappen. Een ideale oplossing voor spelers die ook nog het sociale aspect van het voetbal willen beleven. OldStars is dé club waar deze mensen terecht kunnen! Most remarkable ontwikkelde een website gebruiksvriendelijk voor alle bezoekers. Een plek waar de oudere sportieveling ook zijn hart op kan halen en zich kan aanmelden om weer in beweging te komen. De foto’s van de dames en heren van OldStars op de website vallen ook onder de art direction van most remarkable. Bekijk de website en maak kennis met onze OldStars.

Student in Almere

Student in Almere

Begin 2013 is de campagne Student in Almere succesvol van start gegaan. Een campagne gedragen door studenten, die fungeren als ware ambassadeurs door Almere als studentenstad te presenteren. Zij zijn goed te bereiken via verschillende kanalen, waar ze antwoord geven op allerlei prangende vragen. De website werkt als een overkoepelend platform. Maak kennis met de Almeerse studenten!